Skip to content

Verhuur informatie

Wat is een E-Cruiser

Met de E-Cruiser ontdek je op een ontspannen manier de de prachtige omgeving van de Bollenstreek. De E-Cruisers zijn elektrisch aangedreven, en milieuvriendelijk. Je trekt met de Spyder Wheelz E-Cruiser stevig op en je kunt vervolgens soepel en geruisloos de omgeving verkennen. Je zit ontspannen op de E-Cruiser zonder uitstoot van schadelijke uitlaatgassen of lawaai.

Voorwaarden & Borg

Om een E-Cruiser te kunnen huren bij Beachbikes in Noordwijk dien je aan aan aantal voorwaarden te voldoen. 

Als je bij ons een E-Cruiser wilt huren, dan betaal je voorafgaand aan de huur een borg. De borg is €50,- per E-Cruiser, een creditcard garantie of je mag een ID-kaart of rijbewijs afgeven. 

Op het verhuurcontract staat vermeld dat bij schade (anders dan gebruiksschade) de huurder van de E-Cruiser aansprakelijk is voor toegebrachte schade.Deze kosten worden eventueel met de borg verrekend. 

Algemene boekings voorwaardes 

  1. Beachbikes (76094111) mag ten alle tijden de gestorte bedrag / boeking van de klant annuleren
  2. Beachbikes is niet en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor en door het afzegging van een boeking/reservering
  3. Speciale dagen / feestdag boekingen dienen overlegd te worden telefonisch of in de winkel voordat er kan worden geboekt
  4. Mocht er niet telefonisch contact zijn geweest en een duidelijke afspraak zijn gemaakt is dit niet de schuld van Beachbikes
  5. Beachbikes is niet aansprakelijk voor het eventueel annulering van een boeking.

Pech onderweg?

Heb je onderweg problemen met jouw E-Cruiser of een andere vraag? Neem dan direct contact op met ons Noodnummer en probeer zo duidelijk te vermelden wat het probleem is en waar je bent. Onze medewerker komt dan zo snel mogelijk met de service wagen naar jou toe (met eventueel een nieuwe E-Cruiser zodat je de tocht voort kan zetten). 

Het noodnummer is: 06-25 22 11 78