Skip to content

Stads Route

Met de E-chopper door de stad

Tijdens de Stads Route rijdt je langs (en door) de steden vlakbij de Bollenstreek. Noordwijk ligt eigenlijk tussen Amsterdam en Den-Haag in. Deze stadsroute brengt je richting Den-Haag via Leiden (en ondertussen rijdt je langs gezellige kustplaatsjes en dorpjes zoals Katwijk, Warmond en Scheveningen). Vanuit Noordwijk kan je ook de andere kant uit richting Haarlem en Amsterdam. Onderweg kom je langs de bollenvelden, duinen en gezellige dorpjes. 

Bekijk onze andere routes

Keukenhof route

Keukenhof ligt in het hart van de Bollenstreek en is slechts 10 weken per jaar open (maart t/m mei). De Bollenstreek staat in deze periode prachtig in bloei en deze route lijdt je richting de Keukenhof langs de mooie bollenvelden (bloemen hotspots) en de verschillende dorpen. 

Stadsroute

Vanuit Noordwijk start je met de E-Chopper en rij je een mooie routen naar de steden waaronder Haarlem, Leiden en Den-Haag. Onderweg rij je langs de duinen en de kust en kom je door gezellige dorpen. 

Beach Route

Van Scheveningen tot aan Zandvoort en daartussen nog veel meer prachtige stranden. De kust van Zuid-Holland heeft veel moois te bieden en met deze route kom jij met de E-chopper langs alle kustplaatsen. Onderweg kan je stoppen bij een van de gezellige beachclubs.