Skip to content

Over ons

Over Beachbikes

Met een hart voor de zee, de prachtige Bollenstreek en de mooie dorpen is ons idee ontstaan. Wij willen jou ook laten genieten van de prachtige omgeving.  Wij hebben kwalitatieve en professionele E-scooters waar jij met een gerust hart de hele Bollenstreek mee rond kan touren. 

Je kan ons vinden in Noordwijk, aan de Boulevard. Vanuit hier kan je richting Sassenheim, Lisse, Hillegom en Haarlem rijden. Onderweg kom je langs de mooie bollenvelden, Keukenhof en de gezellige dorpen. Bij terugkomst in Noordwijk geniet je nog van een drankje aan het strand en de prachtige zonsondergang. 

Heb je iets te vieren? Bijvoorbeeld een familiedag, vrijgezellenfeestje of een date? Dat kan! Wij helpen jou graag verder en denken mee over de mogelijkheden. 

 

Team

Ons enthousiaste team vertelt jou graag alles over de mooiste routes, de leukste terrasjes, culinaire hotspots, monumenten en andere hoogtepunten van de streek. 

Ook tijdens jouw tocht met de E-scooter door de Bollenstreek staan wij voor jou klaar. Heb je een vraag onderweg, zoek je een leuk lunchtentje, ben je de weg kwijt of helaas pech onderweg? Wij helpen jou!