Skip to content

E-chopper huren Haarlem

Ontdek Haarlem met de E-chopper

Shoppen, musea, restaurants & historie

Vanuit de Bollenstreek (op circa 30 km van Noordwijk) ligt de gezellige stad Haarlem. Met de E-chopper kan je heerlijk ontspannen rijden richting de stad waar een gezellig historisch centrum, restaurants, winkels en musea jou staan te wachten. Het strand van Zandvoort en Bloemendaal ligt om de hoek. Zin in een dagje uit met de E-chopper? Dan is het een aanrader om vanuit Noordwijk richting Haarlem te rijden. Onderweg kom je langs de duinen, het strand, de bollenvelden en gezellige dorpen. 

In Haarlem heb je een historisch stadscentrum met veel verschillende kleine straatjes, pleintjes en steegjes. Je vindt er verschillende musea, hippe conceptstores, gezellige café’s en heerlijke lunchrooms. Je komt langs de grachten, de grote Sint Bavo Kerk en het Frans Hals museum. Op korte afstand van Haarlem vindt je de prachtige zandstranden van Zandvoort en Bloemendaal en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. 

E-chopper huren met ieder gezelschap

Iedereen vanaf 16 jaar én in het bezit van een AM-rijbewijs kan bij ons een E-chopper huren. Wil je met een grotere groep een tocht maken op de E-chopper? Dan kan dat! Bijvoorbeeld met een vriendengroep, een grote familie of als bedrijfsuitje met collega’s. We hebben een groot aanbod aan E-chopper’s staan. Met de E-chopper ben je in circa 45 minuten in het centrum van Haarlem.  Samen met jou bespreken we graag de mogelijkheden om er een onvergetelijke dag van te maken en de prachtige omgeving van Haarlem te verkennen. 

Meer uit de omgeving

Bollenstreek

Beachbikes is gevestigd in Noordwijk, het hart van de Bollenstreek. Vanuit Noordwijk kan je met de E-Cruiser de prachtige omgeving van de hele Bollenstreek verkennen. De Bollenstreek staat bekend om al het moois van stad en strand. Het is een veelzijdige streek met gezellige (en historische) dorpen, de kilometerslange kustlijn en natuurlijk de bollenvelden. Vanaf maart t/m mei staan de prachtige bloembollenvelden in bloei en geniet je van de prachtige kleurrijke streek.
Lees verder

Keukenhof

In het hart van de Bollenstreek, in Lisse, ligt Keukenhof. Je hebt er misschien wel eens van gehoord, Keukenhof staat namelijk bekend als het mooiste lentepark ter wereld. Slechts 10 weken per jaar zijn de deuren geopend en komen er meer dan een miljoen bezoekers vanuit de hele wereld genieten van ruim 32 hectare aan bloemen. Met de E-chopper kan je gemakkelijk vanuit Noordwijk naar Keukenhof rijden en de omgeving ontdekken.
Lees verder

Noordwijk

Op een relaxte, duurzame en stoere manier de omgeving van Noordwijk verkennen? Dat kan met een E-chopper van Beachbikes in Noordwijk. In het hart van de Duin- en Bollenstreek ligt de prachtige kustplaats Noordwijk. Hier begint jouw tocht met de E-chopper. Noordwijk staat bekend om zijn mooie kust (van 13 km lang), het duinlandschap, de prachtige bollenvelden en het gezellige dorpscentrum met vele terrasjes & leuke winkels.
Lees verder