Coepelduynen Route

Met de E-chopper door de Coepelduynen

Route door Noordwijk, Katwijk, Leiderdorp.

Maak een prachtige E-chopper tour door de duinen tussen Noordwijk en Katwijk, ook wel de Coepelduynen genoemd. Vroeger werd dit duingebied vooral gebruikt als akker- en weidegebied. En vissers kwamen hier om hun netten te laten drogen. Tegenwoordig bestaan de prachtige Coepelduynen uit duingraslanden, bijzondere planten, bos en dieren.

De electrische scooter tour voert je niet alleen door de Coepelduynen, maar ook langs de Vlaggeduin, de Klinkenbergerplas en verschillende musea. Ben je wel eens in het Katwijks Museum geweest? Je vindt dit museum in het centrum van het oude vissersdorp, dicht bij de bekende Andreaskerk en één van de oudste vuurtorens van Nederland.

Ga op ontdekking in de duinen, waai uit langs het strand, geniet van de prachtige natuur en verken het binnenland.

Vergeet bij het reserveren niet een extra accu te bestellen of een heerlijk lunchpakket voor onderweg. Zo haal je het maximalen uit het huren van je electrische scooter

tophollandsduin - Coepelduynen route - Beachbikes.eu
oudeschool warmond - afstapmoment - Coepelduynen route - Beachbikes.eu
Katwijksmuseum - afstapmoment - Coepelduynen route

Bekijk onze andere routes

Keukenhof route

Keukenhof ligt in het hart van de Bollenstreek en is slechts 10 weken per jaar open (maart t/m mei). De Bollenstreek staat in deze periode prachtig in bloei en deze route lijdt je richting de Keukenhof langs de mooie bollenvelden (bloemen hotspots) en de verschillende dorpen. 

Vanuit Noordwijk start je met de E-Chopper en rij je een mooie routen naar de steden waaronder Haarlem, Leiden en Den-Haag. Onderweg rij je langs de duinen en de kust en kom je door gezellige dorpen. 

Van Scheveningen tot aan Zandvoort en daartussen nog veel meer prachtige stranden. De kust van Zuid-Holland heeft veel moois te bieden en met deze route kom jij met de E-chopper langs alle kustplaatsen. Onderweg kan je stoppen bij een van de gezellige beachclubs.