Skip to content

Dune Route

Met de E-chopper door de duinen

Tijdens de “Duinen Route” rijdt je langs (en door) de Duinen van Zuid-Holland. Langs de kust kom je op de mooiste plekken en geniet je van het duinlandschap. Deze route gaat ook langs de verschillende dorpen waar je kan genieten van de leukste terrassen en gezellige dorpscentra. Op een geruisloze electrische scooter kan je genieten van de prachtige omgeving. Vergeet niet een extra accu en een heerlijk lunchpakket te bestellen bij het huren van je E-chopper. 

Bekijk onze andere routes

Keukenhof route

Keukenhof ligt in het hart van de Bollenstreek en is slechts 10 weken per jaar open (maart t/m mei). De Bollenstreek staat in deze periode prachtig in bloei en deze route lijdt je richting de Keukenhof langs de mooie bollenvelden (bloemen hotspots) en de verschillende dorpen. 

Stadsroute

Vanuit Noordwijk start je met de E-Chopper en rij je een mooie routen naar de steden waaronder Haarlem, Leiden en Den-Haag. Onderweg rij je langs de duinen en de kust en kom je door gezellige dorpen. 

Beach Route

Van Scheveningen tot aan Zandvoort en daartussen nog veel meer prachtige stranden. De kust van Zuid-Holland heeft veel moois te bieden en met deze route kom jij met de E-chopper langs alle kustplaatsen. Onderweg kan je stoppen bij een van de gezellige beachclubs.