Skip to content

Bollenstreek Route

Met de E-chopper door de bollenvelden

Tijdens de Bollenstreek Route rijdt je langs de bollenvelden van de Bollenstreek. In de maanden maart, april en mei kan je genieten van de velden die volop in bloei staan. Maar ook de andere maanden is deze route de moeite waard. Je rijdt namelijk vanuit Noordwijk richting Sassenheim, Lisse en Hillegom door de duinen, langs gezellige dorpjes. In de Bollenstreek geniet je tussen stad en strand, en dat is precies wat deze route je brengt. Vier de lente in de Bollenstreek en geniet van een geweldige route op de E-chopper. 

Bekijk onze andere routes

Keukenhof route

Keukenhof ligt in het hart van de Bollenstreek en is slechts 10 weken per jaar open (maart t/m mei). De Bollenstreek staat in deze periode prachtig in bloei en deze route lijdt je richting de Keukenhof langs de mooie bollenvelden (bloemen hotspots) en de verschillende dorpen. 

Stadsroute

Vanuit Noordwijk start je met de E-Chopper en rij je een mooie routen naar de steden waaronder Haarlem, Leiden en Den-Haag. Onderweg rij je langs de duinen en de kust en kom je door gezellige dorpen. 

Beach Route

Van Scheveningen tot aan Zandvoort en daartussen nog veel meer prachtige stranden. De kust van Zuid-Holland heeft veel moois te bieden en met deze route kom jij met de E-chopper langs alle kustplaatsen. Onderweg kan je stoppen bij een van de gezellige beachclubs.