Skip to content

Beach Route

Met de E-chopper langs de kust

De naam zeg het al, deze leuke route brengt je langs de prachtige stranden van de Nederlandse kust. Van Scheveningen naar Zandvoort en de mooie badplaatsen onderweg zoals Katwijk, Noordwijk en Bloemendaal. Onderweg kom je langs gezellige dorpen waar je kan genieten van gezellige terrasjes. Op de electrische scooter rijd je langs de binnendoor wegen in de duinen zo van badplaats naar badplaats.

Onze routes die je gratis van ons krijgt, vind je prachtige routes langs nederlands mooiste badplaatsen.

Bekijk onze andere routes

Keukenhof route

Keukenhof ligt in het hart van de Bollenstreek en is slechts 10 weken per jaar open (maart t/m mei). De Bollenstreek staat in deze periode prachtig in bloei en deze route lijdt je richting de Keukenhof langs de mooie bollenvelden (bloemen hotspots) en de verschillende dorpen. 

Stadsroute

Vanuit Noordwijk start je met de E-Chopper en rij je een mooie routen naar de steden waaronder Haarlem, Leiden en Den-Haag. Onderweg rij je langs de duinen en de kust en kom je door gezellige dorpen. 

Dune Route

Tijdens de Dune Route rijdt je langs (en door) de Duinen van Zuid-Holland. Langs de kust kom je op de mooiste plekken en geniet je van het duinlandschap. Deze route gaat ook langs de verschillende dorpen waar je kan genieten van de leukste terrassen en gezellige dorpscentra.