Skip to content

Bedrijfsuitjes

Groepsuitjes

Een tocht met een E-Chopper is populairder dan ooit. Heerlijk ontspannen, genieten van de omgeving en ook nog eens heel gezellig. Daarom is een tocht met een E-Chopper ontzettend geschikt voor grotere groepen. Wij hebben 100+ E-Chopers beschikbaar. In overleg met jou kunnen we een mooie tocht samenstellen voor jouw groep. Onze gidsen weten de mooiste plekken, voor een mooie tocht langs de zee, bollenvelden, stad en dorp. Onderweg kan er gestopt worden bij een van de gezellige terrassen. Een tocht op een E-Chopper is geschikt voor onder andere: 

Dagje uit met de E-Chopper

Met de E-chopper, ook wel electrische scooter genoemd, een dagje uit in de mooie Duin- en Bollenstreek. Huur een E-chopper bij Beachbikes.  De E-chopper zijn elektrisch aangedreven, en milieuvriendelijk, waardoor je heerlijk geruisloos door de omgeving trekt.

Ben je op zoek naar een uniek dagje uit in de Bollenstreek? Wij bieden verschillende arrangementen aan. Neem voor meer informatie contact met ons op, of boek direct een leuke activiteit in de Bollenstreek. Een E-chopper huren zonder arrangement? Bekijk hier de tarieven. 

Bij groepen boven de 15 personen raden wij aan om een gids erbij te boeken!

 

Routes

Een tocht met een E-chopper is populairder dan ooit. Heerlijk ontspannen, genieten van de omgeving en ook nog eens heel gezellig. Daarom is een tocht met een E-chopper ontzettend geschikt voor grotere groepen. Wij hebben 50 E-choppers beschikbaar. In overleg met jou kunnen we een mooie tocht samenstellen voor jouw groep. Onze gidsen weten de mooiste plekken, voor een mooie tocht langs de zee, bollenvelden, stad en dorp. Onderweg kan er gestopt worden bij een van de gezellige terrassen. Een tocht op een E-chopper is geschikt voor onder andere: 

Coepelduynen Route

Tijdens de Bollenstreek Route rijdt je langs de bollevelden van de Bollenstreek. In de maanden maart, april en mei kan je genieten van de velden die volop in bloei staan.
Lees verder

Stads Route

Tijdens de Stads Route rijdt je langs (en door) de steden vlakbij de Bollenstreek. Noordwijk ligt eigenlijk tussen Amsterdam en Den-Haag in. Deze stadsroute brengt je richting Den-Haag via Leiden
Lees verder

Bollenstreek Route

Tijdens de Bollenstreek Route rijdt je langs de bollevelden van de Bollenstreek. In de maanden maart, april en mei kan je genieten van de velden die volop in bloei staan.
Lees verder

Beach Route

De naam zeg het al, deze leuke route brengt je langs de prachtige stranden van de Nederlandse kust. Van Scheveningen naar Zandvoort en de mooie badplaatsen onderweg zoals Katwijk, Noordwijk
Lees verder

Dune Route

Tijdens de Dune Route rijdt je langs (en door) de Duinen van Zuid-Holland. Langs de kust kom je op de mooiste plekken en geniet je van het duinlandschap. Deze route
Lees verder